O enoti Lovrenc

Šentlovrenc 17
059 018 645( vodja enote)
059 022 014- zbornica
059 021 689- igralnica 1
051 380 301 gsm
Poslovni čas: 5.30/6.00 - 16.00

Obogatitvena dejavnost: DOGODIVŠČINE V NARAVI

Narava bo naša druga igralnica, kjer bo otrok imel veliko priložnosti, da bo aktiven raziskovalec. Večkrat se bomo odpravili v naravo, kjer bomo ob različnih priložnostih spoznavali vodo, življenje v gozdu in na travniku.

 

Št. oddelkov: 3 oddelki in sicer 2 oddelka 1. starostnega obdobja in 1 oddelek 2. starostnega obdobja.

Š1: COFKI

Vzgojiteljica Helena Krnc ter pom. vzgojiteljice Tjaša Poglavc

Š2: KAMENČKI

vzgojiteljica Agata Černe ter pom. vzg. Barbara Šuštaršič

Š3: LIZIKE

vzgojiteljica Tanja Marn ter pom. vzg. Jožica Murn

 

Sočasnost v enoti pokriva Melita Rom.

 

 

Poglej arhiv enote

Pustne vragolije

17.02.2021

Čeprav je epidemija Covid -19 se v oddelku Kamenčki ne damo odgnati norčavemu in za nas komaj pričakovanemu pustu. Na ta dan smo se skrili pod masko in se prepustili dobrotam, ki so povezane s tem običajem.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.

Valentinovo pri Kamenčkih

17.02.2021

V oddelku Kamenčki smo valentinovo razpoloženje pripravili z ustvarjalnimi dejavnostmi. Ob jutranjem prihajanju otrok v vrtec smo takoj zavihali rokave in pričeli z mečkanjem papirja, rezanjem srčkov iz kartona, lepljenjem in tiskanjem z akvarelno barvo in svojimi prstki. Prepevali smo tudi znano pesem »Mi se imamo radi«. Pogovarjali smo se o družini, svojih dedkih ter babicah in ugotavljali kako lahko nekomu izkažemo svoja čustva. Ugotovili smo, da mi v vrtcu nismo zaljubljeni, ampak se imamo radi.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.

Božično presenečenje pri Kamenčkih

17.02.2021

V času zaprtja vrtca Lovrenc zaradi epidemije Covid-19 smo se počutili kot begunčki, ki ostanejo brez svojega doma. Kar tri mesece smo v manjšem številu obiskovali vrtec Mavrica v Trebnjem.

Veseli december je mineval v pričakovanju dobrih mož. Naše želje po skupnem druženju in pričakovanju pa se niso uresničevale tako kot smo jih pričakovali. Komaj smo čakali, da pride dan, ko se bomo preselili nazaj v naš vrtec Lovrenc. In res se je to tudi zgodilo. Ob vstopu v prostore našega vrtca smo v zbornici našli Božičkovo presenečenje.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.

Teden otroka v oddelku Cofki

18.10.2020

ODGOVOR JE POGOVOR. Čeprav so otroci v vrtcu komaj en mesec, nam je v tem tednu uspelo skupaj prebrati zgodbo o PIŠČANČKU PIKU, v kateri so otroci spoznavali različna čustva. Tudi sami so včasih žalostni, veseli in jezni. Vsak pa to pokaže na svoj način. Otroci so najbolj uživali na prostem in ob gibalnih dejavnostih v telovadnici ter igralnici.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.