O enoti Videk

Slakova. ul. 5
tel.: 07 34 81 190
Poslovni čas enote: 5:30 - 17:00

Vodja enote: Nuša Erjavec

Obogatitvena dejavnost: RAZISKUJEMO NARAVO V VSEH LETNIH ČASIH

V enoti Videk so štirje oddelki, v katerih se igrajo naši najmlajši otroci. Posebno pozornost bomo namenili raziskovanju narave in jo spoznavali v vseh letnih časih. Dejavnosti bomo izvajali v vrtcu in v naravnem okolju.

Št. oddelkov: 4 oddelki 1. starostnega obdobja

V1: PIŠKOTKI
vzgojiteljica Nuša Erjavec ter pom. vzg. Barbara Kastigar

V2: DROBIŽKI
vzgojiteljica Erika Žalec ter pom. vzg. Mojca Kovačič

V3: OVČKE
vzgojiteljica Tanja Fius ter pom. vzg. Sabina Košmerl

V4: GUMBKI
vzgojiteljica Barbara Cesar ter pom. vzg. Marija Tomšič

 

Sočasnost v enoti pokrivajo Petra Kic, Maja Babič in Tina Kastelic. 

Poglej arhiv enote

Teden otroka v enoti Videk

13.10.2020

V prvem tednu oktobra smo, kot vsako leto, tudi letos posvetili posebno pozornost Tednu otroka. Pripravili smo zanimive dejavnosti – od lutkovne urice s Piščančkom Pikom, likovnim ustvarjanjem na dano temo, se igrali bibarije primerne starosti otrok, raziskovali predmete iz škatle presenečenja, se masirali in crkljali v kotičku za crkljanje in bili gibalno aktivni pri premagovanju različnih ovir. Dejavnosti smo skušali oblikovati tako, da so bili otroci čimbolj aktivni in so pri dejavnostih kar se da uživali, kljub temu, da se uvajalno obdobje v naši enoti še ni končalo. Upamo, da smo uspeli pričarati vzdušje v katerem je lahko vsak poiskal nekaj zase in se je lahko imel karseda lepo.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.

Nova generacija ''Drobižkov'' v enoti Videk

02.10.2020

Šolsko leto je na okoli in spet je v vrtec vstopila nova generacija 1-2 let starih otrok. Drugi oddelek enote Videk pripada otrokom skupine Drobižki. Smo res še pravi drobižki, saj nas več kot polovica še ne hodi, ampak trudimo se, da to spretnost kar najhitreje osvojimo.
Ločitev od staršev nam je predstavljala v začetku velik stres. Navajati se na nov prostor, nove »tete«, kopico jokajočih otrok, nov red in pravila,…, ja, vse to je bilo res hudo, vendar smo z vsakim dnem boljši.
Z mesecem oktobrom bomo spoznali še našega zadnjega prijatelja.Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.

DROBIŽKI IN PIKAPOLONICE SKUPAJ

08.09.2020


Galerija je zaklenjena. Prijavite se za pregled.